Cerc Pastoral la Parohia Ceacu din Protopopiatul Călărași

În ziua de vineri, 5 decembrie 2014, în ajunul prăznuirii Sfintei Sărbători a Sfântului Ierarh Nicolae, preoții din Cercul Pastoral numărul 3 din Protopopiatul Călărași, s-au întâlnit în comuniune frățească la parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel – Ceacu, unde s-a săvârșit Taina Sfântului Maslu.

La Sfânta Taină au fost prezenți membrii consiliului parohial, credincioși ai parohiei, dar și ai parohiilor învecinate. În cuvântul de învățătură, rostit la sfârșitul slujbei, credincioșii au putut înțelege importanța Tainei Sfântului Maslu, dobândind prin rugăciunea adresată lui Dumnezeu vindecare sufletească și trupească.

În ziua de prăznuire a Sfântului Ierarh Nicolae, după oficierea Sfintei Liturghii, copiii prezenți au primit din partea Moșului cadouri și iconițe cu Sfântul Ierarh. Toți credincioșii au primit iconițe și s-au bucurat împreună de marea sărbătoare.

A consemnat preot paroh Rafael-Florian BIRTAȘU de la parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel – Ceacu din Protopopiatul Călărași.

[https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/12/IMG_2444.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/12/IMG_2455.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/12/IMG_2497.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/12/IMG_2510.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2014/12/IMG_2519.jpg"]
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...